Je Verlangen als Kompas

 

We hebben ze allemaal, één of meer verlangens die we graag willen verwezenlijken. Door het vervullen ervan kan je een bepaalde mate van geluk, vreugde en voldoening ervaren.

Maar wat is een verlangen eigenlijk?

Het is een gemoedstoestand waarin je iets heel graag wilt wat je nog niet hebt verwezenlijkt. Vaak is dat ‘iets’ niet duidelijk en concreet genoeg waardoor het moeilijk te realiseren is. Of misschien ben je nog op zoek naar je diepste verlangen, dat wat je van harte wenst en zielsgraag wilt.In beide gevallen is het nodig om het innerlijk stil genoeg te laten worden, zodat je het antwoord niet alleen bedenkt, maar ook kunt voelen of het wel écht bij jou past. 

Goed, nu ken je jouw verlangen en is het tijd voor actie om het te verwezenlijken. Na het naar binnen gaan dienen we terug naar buiten te komen. En op het pad van wens naar werkelijkheid liggen vaak hindernissen en belemmeringen op de loer. Sommige daarvan zullen gemakkelijk op te lossen zijn. Andere hebben een diepere, onderliggende bron. Je kan dat zien als een probleem waarmee je gaat worstelen. Maar je kan het ook accepteren als een kans om jezelf beter te leren kennen en je zo op een ontspannen manier naar de vervulling van jouw verlangen te bewegen.

In deze workshop gaan we aan de slag met oefeningen die je zullen helpen om:
– je verlangen in zijn puurste vorm te ontdekken
– te onderzoeken hoe je je verlangen kan verwezenlijken en wat je daarin eventueel tegen houdt

Feedback van en de herkenning in de groep, zal ondersteuning bieden. 

LAAT JE VERLANGEN JE KOMPAS ZIJN VOOR GELUK, VREUGDE EN VERVULLING!

We gaan samen op pad:
Voorjaar 2018:
Zondagen 11/03 – 25/03 – 08/04 – 22/04 – 06/05 van 10u tot 12u30 

Najaar 2018:
Zondagen 07/10 – 21/10 – 04/11 – 18/11 – 09/12 van 10u tot 12u30

Prijs: 145,00 euro inclusief syllabus, drank en versnaperingen. 

Locatie: Breevenstraat 77 – 2880 Bornem

Schikken deze data je niet? Laat me weten dat je interesse hebt en dan breng ik je op de hoogte zodra de volgende data bekend zijn.

Wil je meer informatie? Aarzel niet met mij contact op te nemen.

Inschrijven