Carine Mortier

Lichaamsgerichte therapeute, izr®-practitioner, trainer

 

Sinds mijn vijfendertigste levensjaar heb ik met tussenpozen intensief gewerkt aan mijn persoonlijke groei, via individuele sessies, opleidingen, cursussen, workshops.

Ik volgde o.a.:

–             3-jarige Gestalt-training
–             opleiding Coaching en Counseling
–             opleiding lichaamsgericht therapeut met specialisatie Holistic Pulsing
–             opleiding izr®-practitioner (Interactieve Zelf-Resonantie®)
–             opleiding E-izr®-practitioner (online sessies)

Alles wat ik toepas in mijn praktijk voor relaxatie en therapie, heb ik zelf als cliënt ervaren. Theorie en praktijk zijn zo nog meer met elkaar verweven wat een meerwaarde is voor de individuele sessies met cliënten en de workshops/trainingen die ik geef.

Wanneer ik in mijn werk of dagelijks leven tegen bepaalde thema’s aanloop, vind ik het belangrijk om daar zelf ook nog mee aan de slag te gaan. Zo blijf ik mezelf als mens en als therapeut verder ontwikkelen.

Respect en vertrouwen zijn voor mij heel belangrijk in mijn werk en in mijn persoonlijk leven. 

Ik ben blij elke dag te mogen ervaren hoe mijn cliënten stap voor stap hun eigen kracht en energie terug vinden en oude patronen achter zich laten waardoor ze een betere versie van zichzelf worden. Hen daarbij begeleiden is mijn passie.

We gaan samen op pad tot het punt waar jij alleen verder kan.

Lees ook onderstaand interview.

 

carine_mortier1

 

Wie zijn je klanten?

Het liefst werk ik met gemotiveerde mensen die ervoor kiezen om ook zelf verantwoordelijkheid te nemen zodat ze zich opnieuw energieker en levenslustiger voelen, positiever in het leven staan en dus meer kwaliteit in hun leven ervaren.

Toen Francine de eerste keer bij me kwam, zei ze: ‘Ik voel me zo moe, ik heb niet meer de energie om leuke dingen te doen. Ik functioneer op automatische piloot. Dat is al een tijdje zo, maar sinds kort heb ik vaak hoofd- en maagpijn. En mijn nek zit helemaal vast. Ik ben bang dat ik eronder door ga.’
Ze heeft me haar vertrouwen geschonken en we zijn samen op pad gegaan. Bij onze laatste afspraak had ze een kaart voor me meegebracht. Een prachtig  strand- en zeezicht met een blakende zon. Op de achterzijde stond:

‘Zo voel ik me nu, vrij en stromend. De zon brengt me energie en vreugde. Ik ben heel blij met de keuzes die ik heb gemaakt. Ik voel me herboren.
Dank je voor deze mooie ontdekkings-reis.
Francine.’

Als ik met jou samen werk, wat wordt er dan van mij verwacht?

Motivatie, inzet, eerlijkheid. Dit is nodig om resultaten te bereiken die je ook op lange termijn vooruit helpen. Het is een gedeelde verantwoordelijkheid:

ik ben je loods, maar jij blijft wel de kapitein van jouw schip.

Welke resultaten kan ik bereiken?

  • leren luisteren naar de signalen van je lichaam
  • vastgeroeste overtuigingen los laten,
  • meer zelfvertrouwen ontwikkelen,
  • ontdekken wat je écht wilt in je leven,
  • je goed voelen zowel in werk als privé

Kortom: je leert hoe je meer levenskwaliteit kunt ervaren én behouden.

Waarom zou ik voor jou kiezen?

Als je met mij samen werkt, leer je niet alleen hoe je datgene aanpakt wat je nú in de weg staat om meer levenskwaliteit te ervaren, maar ook hoe je dat na ons traject kan blijven doen.

Omdat ik respect, gelijkwaardigheid en het zelf nemen van verantwoordelijkheid belangrijk vind en dat integreer in mijn werk, kom jij zelf in je kracht zodat je op een bepaald moment alleen verder kan.

Ik zie de mens met zijn gedachten, gedragingen, gevoelens en lichamelijke gewaarwordingen als één geheel. Deze zaken zijn onlosmakelijk met elkaar verbonden en beïnvloeden elkaar constant, ook als we er ons niet bewust van zijn. Ik werk zowel op het rationele, emotionele als het lichamelijke niveau. Daarom zijn de resultaten veel duurzamer dan wanneer je op één of twee van deze gebieden werkt.

Met mij samenwerken is dus een investering in jouw toekomst.

Ik wil graag nog meer te weten komen en met jou kennis maken. Wat kan ik doen?

Je kan een afspraak maken voor een vrijblijvende sessie via het contactformulier of je kan me bellen op 0472/285 195.

 

Ik kijk er alvast naar uit jou te ontmoeten!

Contacteer me