Carine Mortier

Lichaamsgerichte therapeute, izr®-practitioner, trainer

 

Sinds mijn vijfendertigste levensjaar heb ik met tussenpozen intensief gewerkt aan mijn persoonlijke groei, via individuele sessies, opleidingen, cursussen, workshops.

Ik volgde o.a.:

  • 3-jarige Gestalt-training
  • opleiding Coaching en Counseling
  • opleiding lichaamsgericht therapeut met specialisatie Holistic Pulsing
  • opleiding izr®-practitioner (Interactieve Zelf-Resonantie®)
  • opleiding E-izr®-practitioner (online sessies)
  • opleiding ‘Heel de Vrouw’ voor het werken met het thema ‘seksueel misbruik’
  • online training + zelfstudie van de polyvagaal theorie 

Alles wat ik toepas in mijn praktijk voor relaxatie en therapie, heb ik zelf als cliënt ervaren. Theorie en praktijk zijn zo nog meer met elkaar verweven wat een meerwaarde is voor de individuele sessies met cliënten en de workshops/trainingen die ik geef.

Wanneer ik in mijn werk of dagelijks leven tegen bepaalde thema’s aanloop, vind ik het belangrijk om daar zelf ook nog mee aan de slag te gaan. Zo blijf ik mezelf als mens en als therapeut verder ontwikkelen.

Respect en vertrouwen zijn voor mij heel belangrijk in mijn werk en in mijn persoonlijk leven. 

Ik ben blij elke dag te mogen ervaren hoe mijn cliënten stap voor stap hun eigen kracht en energie terug vinden en oude patronen achter zich laten waardoor ze een betere versie van zichzelf worden. Hen daarbij begeleiden is mijn passie.

We gaan samen op pad tot het punt waar jij alleen verder kan.

Sinds juni 2022 realiseer ik mijn droom en verblijf ik een groot deel van het jaar in Spanje. Dat betekent dat de begeleidingstrajecten in België deels in mijn praktijkruimte en deels online (via Zoom) doorgaan. Je kan er ook voor kiezen om de sessies enkel online te laten doorgaan (bv. wanneer je te veraf woont of het fijn vindt om in je eigen omgeving te blijven). Mijn ervaring én van mijn cliënten leert me dat de sessies even waardevol zijn. 

 

carine_mortier1

Het liefst werk ik met gemotiveerde mensen die ervoor kiezen om ook zelf verantwoordelijkheid te nemen zodat ze zich opnieuw energieker en levenslustiger voelen, positiever in het leven staan en dus meer kwaliteit in hun leven ervaren.

Toen Francine de eerste keer bij me kwam, zei ze: ‘Ik voel me zo moe, ik heb niet meer de energie om leuke dingen te doen. Ik functioneer op automatische piloot. Dat is al een tijdje zo, maar sinds kort heb ik vaak hoofd- en maagpijn. En mijn nek zit helemaal vast. Ik ben bang dat ik eronder door ga.’
Ze heeft me haar vertrouwen geschonken en we zijn samen op pad gegaan. Bij onze laatste afspraak had ze een kaart voor me meegebracht. Een prachtig  strand- en zeezicht met een blakende zon. Op de achterzijde stond:

‘Zo voel ik me nu, vrij en stromend. De zon brengt me energie en vreugde. Ik ben heel blij met de keuzes die ik heb gemaakt. Ik voel me herboren.
Dank je voor deze mooie ontdekkings-reis.
Francine.’

Ik wil graag nog meer te weten komen en met jou kennis maken. Wat kan ik doen?

Je kan een afspraak maken voor een vrijblijvende sessie via het contactformulier of je kan me bellen op 0472/285 195.

 

Ik kijk er alvast naar uit jou te ontmoeten!

Contacteer me