Opstellingen met de izr® methode

Verlang je verandering in je gevoelens, gedrag of gedachten, verlang je je verder te ontwikkelen in relaties of in je werk, of verlang je psychisch of fysiek naar meer welzijn?

In deze werkwijze staat jouw verlangen centraal en dat nemen we ook letterlijk.

Bijvoorbeeld: ‘Ik wil innerlijke rust.’, ‘Ik wil vermageren.’, Ik wil een betere relatie met mijn moeder.’ Ik wil meer liefde en verbinding ervaren.’, ‘Ik wil weten wat de pijn in mijn voet me wil vertellen.’, … alle verlangens zijn welkom. Het zijn de woorden uit deze zin die worden ‘opgesteld’. Dit wil zeggen: er wordt gevraagd aan verschillende personen om te resoneren met deze woorden.

Bij deze opstellingen (resonantieprocessen) maken we gebruik van de interactieve zelf-resonantie® (izr®)-methode. Uitgebreide informatie hierover vind je op het tabblad 'Interactieve Zelf-Resonantie®’ op deze website.

Werken met deze methode in groepen bied je het grote voordeel dat je meerdere mensen gelijktijdig als resonantiepersoon in de ruimte kan neerzetten. Eén voor één nodig je ze uit. Samen resoneren zij jouw innerlijke dynamiek, waardoor je ziet wat je graag wilt, maar ook wat je weerhoudt. Je ontmoet jouw delen, gevoelens en drijfveren waardoor je jezelf beter begrijpt.

Mildheid en compassie voor jezelf en anderen zijn daarbij sleutelwoorden.

Als inleiding en naar aanleiding van je vragen, wordt de werkwijze en de processen toegelicht.

Tijdens deze dag is er plaats voor 3 à 4 persoonlijke Interactieve zelf-resonantieprocessen®. De drie eerste inschrijvingen zijn zeker van hun proces, de vierde is 'reserve' en komt aan de beurt als er nog voldoende tijd is voor een volwaardig proces. Overige deelnemers kunnen als resonantiepersonen worden uitgenodigd deel te nemen aan deze processen.

Ook als je geen eigen interactieve zelf-resonantie® doet, kan het deelnemen aan processen van anderen of als toeschouwer, je inzichten geven in eigen thema’s en bijzonder voedend zijn voor je persoonlijke ontwikkeling.

Datum: 28 januari 2024 van 10u tot 17u30

Prijs:
– met eigen opstelling: 125,00 euro
– als resonantiepersoon: 70,00 euro

Locatie: Centrum Voelen, Sint-Annastraat 7, 9140 Eke-Nazareth

Online kennis maken met interactieve zelf-resonantie®

Je kan online kennis maken met hoe het is om met deze methode te werken. Na een beknopte theoretische uitleg gaan we volop ervaren. Wie aan de beurt komt met een eigen proces, wordt bepaald door loting.

Data:
– 16 november 2023 van 19u tot 21u30
– 5 december 2023 van 19u tot 21u30

Prijs: 35,00 euro / per workshop

Locatie: een rustige ruimte waar je niet kan gestoord worden in je eigen huis via Zoom (een gratis account is gemakkelijk te downloaden) en een computer of tablet met camera.

Heb je nog vragen? Aarzel dan zeker niet om met mij contact op te nemen via onderstaande button of telefonisch op 0472/285 195.

Vooraf inschrijven via onderstaande button.

 

Inschrijven