Individuele begeleiding

 

Ben je lichamelijk en/of emotioneel uit balans?

Wil je meer levenskwaliteit ervaren?

Wij gaan samen op pad tot het punt waar jij alleen verder kan!

 

Iedereen maakt het wel eens mee: een periode waarin het niet zo goed met je gaat. Je loopt vast op bepaalde thema’s, lichamelijke klachten steken de kop op, je ervaart veel stress, hebt weinig zelfvertrouwen en veel negatieve gedachten, je voelt je niet goed in je vel op het werk en/of thuis, …

Weet dat het anders kan!

Misschien heb je iemand nodig waarmee je je gedachten kan delen, een klankbord waardoor je tot inzichten komt die je nodig hebt om persoonlijk te groeien en opnieuw in balans te komen. Je zal ontdekken dat je vaak meer keuze hebt dan op het eerste zicht lijkt. Je leert jezelf beter kennen zodat je kunt kiezen voor wat écht bij jou past.

Soms zijn woorden alleen niet genoeg om de veranderingen te bereiken die je voor ogen hebt. Dan kan Holistic Pulsing een grote meerwaarde geven aan de sessies.

Voelen wat je Weet en Weten wat je Voelt

Holistic Pulsing is het zacht en ritmisch wiegen van je lichaam terwijl je op een comfortabele tafel ligt. Door de continuïteit van de pulsen kan je diepe ontspanning ervaren.
Tijdens de sessies maak je steeds meer contact met je lichaam. Je wordt op een coachende manier begeleid om je meer en meer bewust te worden van wat je voelt, zowel lichamelijk als emotioneel. Mogelijks merk je dan spanningen op. Dit gewaar zijn is de eerste stap naar het leren loslaten van blokkades en spanningen. Je zal ook inzichten krijgen in vast geroeste patronen die je vroeger wel van dienst waren, maar vandaag alleen een belemmering vormen om jezelf te kunnen zijn.

Je leert niet alleen benoemen wat je voelt maar ook wat je nodig hebt.

Op jouw tempo maak je contact met de wijsheid van je lichaam (voelen wat je weet). Je leert luisteren naar de signalen dat het geeft, zodat je er ook kan naar handelen (weten wat je voelt).

Wat je leert in de sessies kan je toepassen in je dagelijks leven. Dit traject is dus een investering in jouw toekomst. Het geeft je:

  • Meer energie
  • Meer ontspanning en levensvreugde
  • Een bewuster leven, waardoor je kan kiezen voor wat écht bij jou past

Heb je vragen? Wil je graag met mij en mijn manier van werken kennis maken? Neem dan met mij contact op. 

Doe je liever iets in groep? Kijk dan op de volgende pagina voor het aanbod.