Individuele begeleiding

Iedereen maakt het wel eens mee: een periode waarin het niet zo goed met je gaat. Je loopt vast op bepaalde thema’s, lichamelijke klachten steken de kop op, je ervaart veel stress, hebt weinig zelfvertrouwen en veel negatieve gedachten, je voelt je niet goed in je vel op het werk en/of thuis, …

Individuele begeleiding kan je daarbij helpen.

Misschien heb je iemand nodig waarmee je je gedachten kan delen, een klankbord waardoor je inzichten krijgt die je nodig hebt om persoonlijk te groeien en opnieuw in balans te komen. Je zal ontdekken dat je vaak meer keuze hebt dan op het eerste zicht lijkt. Je leert jezelf beter kennen zodat je kunt kiezen voor wat écht bij jou past.

Voelen wat je weet en weten wat je voelt

Tijdens de sessies word je op een coachende manier begeleid om je meer en meer bewust te worden van wat je voelt, zowel lichamelijk als emotioneel. Dit gewaar zijn is de eerste stap naar het leren loslaten van blokkades en spanningen. Je zal ook inzichten krijgen in vast geroeste patronen die je vroeger wel van dienst waren, maar vandaag alleen een belemmering vormen om jezelf te kunnen zijn.

Op jouw tempo maak je contact met de wijsheid van je lichaam. Je leert luisteren naar de signalen dat het geeft, zodat je er ook kan naar handelen.

Het doel is steeds dat jij (opnieuw) zeggenschap krijgt over jezelf en je eigen leven.

Online sessies:

Sinds begin 2021 heb ik me gespecialiseerd in online sessies. Mijn ervaring en die van mijn cliënten is dat deze sessies zeer effectief en waardevol zijn.

Prijs: 55,00 euro per uur 

Heb je vragen? Wil je graag met mij en mijn manier van werken kennis maken?
Neem dan met mij contact (via contactformulier) of op 0472/285 195

Doe je liever iets in groep? Kijk dan op de volgende pagina voor het aanbod.