Every-body has a story

We hebben allemaal ons eigen verhaal vanuit herinneringen aan het verleden. Bepaalde situaties kunnen we ons nog heel duidelijk voor de geest halen. Bij sommige verschijnt er een grote glimlach op ons gezicht, bij andere vloeien er tranen van verdriet.

Deze herinneringen zijn opgeslagen in onze hersenen. Als ik je vraag om te vertellen over je schooltijd, dan ga je op zoek naar beelden en woorden, misschien ook wel geluiden en geuren. Je gaat erover nadenken.

Maar wist je dat ook onze lichaamscellen een geheugen hebben? Als ik je vraag hoe je je voelt, dan dien je ten rade te gaan bij je lichaam. Het antwoord op deze vraag kan je niet bedenken. Integendeel, het dient stil te zijn in je hoofd om goed te kunnen voelen.

Misschien herken je dit wel: plots voel je iets wat je niet kan thuis brengen. Je lichaam laat je op dat moment iets weten. Er ligt een schat aan informatie op jou te wachten als je daar woorden aan zou kunnen geven. 

Tijdens deze workshop gaan we aan de slag met bewustwordingsoefeningen gekoppeld aan schrijfopdrachten. Je hoeft helemaal geen ‘goede schrijver’ te zijn. Je zal merken dat het ene woord het andere uitnodigt. Als je je hand in beweging houdt, komen de woorden vanzelf, zo werkt het nu eenmaal. Daarom zullen we ook pen en papier gebruiken en geen laptop.

Er zal tevens ruimte te zijn om te delen wat je hebt geschreven, indien je dat wenst. Het luidop uitspreken van woorden zou je wel eens een ‘aha-moment’ kunnen opleveren waarin plots iets helemaal duidelijk wordt.

We doen dit in een sfeer van sereniteit en vertrouwen.

Wanneer en waar?

Op donderdagen 22/03 – 05/04 – 19/04 – 03/05 – 17/05 van 19u tot 21u30

Locatie: Breevenstraat 77 – 2880 Bornem 

Hoeveel kost het?

Prijs: 145,00 euro (incl. koffie, thee, water en versnaperingen)

Neem gerust met ons contact op voor meer informatie.

Inschrijven kan via onderstaande button.

Heb je interesse, maar passen de data niet voor jou. Laat het me weten. Dan breng ik je op de hoogte wanneer de volgende workshop doorgaat.

Inschrijven