De Spiegel van je Verlangen

Hoe werkt het?

Eerst even dit: woorden dienen in eerste instantie om onze innerlijke ideeën, gevoelens en gedachten met anderen te delen. Ze werken echter niet alleen van binnen naar buiten, maar ook in omgekeerde richting. Zo kan een woord een herinnering of bepaalde gevoelens bij je oproepen, je krijgt plots een inzicht of er komt zomaar een goed idee in je naar boven.

Dit boeiende kenmerk van de menselijke taal en psyché vormt de essentie van de interactieve zelf-resonantie®: een werkwijze waarbij taal toegang geeft tot dat wat verborgen zit op een diepere laag in onszelf.

In deze werkwijze staat jouw verlangen centraal en dat nemen we ook letterlijk.

We vertrekken steeds vanuit een verlangen, geformuleerd in een zin. Bijvoorbeeld: ‘Ik wil innerlijke rust.’, ‘Ik wil vermageren.’, Ik wil een betere relatie met mijn moeder.’ Ik wil meer liefde en verbinding ervaren.’, ‘Ik wil weten wat de pijn in mijn voet me wil vertellen, … alle verlangens zijn welkom. Het zijn de woorden uit deze zin die worden ‘opgesteld’. Dit wil zeggen: er wordt gevraagd aan verschillende personen om te resoneren met deze woorden.

Bij deze opstellingen (resonantieprocessen) maken we gebruik van de interactieve zelf-resonantie® (izr®)-methode. Uitgebreide informatie hierover vind je op het tabblad 'Interactieve Zelf-Resonantie®’ op deze website.

Werken met deze methode in groepen bied je het grote voordeel dat je meerdere mensen gelijktijdig als resonantiepersoon in de ruimte kan neerzetten. Eén voor één nodig je ze uit. Samen resoneren zij jouw innerlijke dynamiek, waardoor je ziet wat je graag wilt, maar ook wat je weerhoudt. Je ontmoet jouw delen, gevoelens en drijfveren waardoor je jezelf beter begrijpt.

Mildheid en compassie voor jezelf en anderen zijn daarbij sleutelwoorden.

In deze workshop kan je kennis maken met de methode.

Wie aan de beurt komt met een eigen proces wordt bepaald door loting (voor degenen die willen). Ook als je deelneemt aan processen van anderen (als resonantiepersoon) of als toeschouwer kan je inzichten verwerven in eigen thema’s en kan het voedend zijn voor jouw persoonlijke ontwikkeling.

Data zomeraanbod:
– 12/07 van 9u30 tot 12u30
– 29/07 van 13u30 tot 16u30
– 24/08 van 18u30 tot 21u30

Prijs: 20,00 euro

Locatie: Centrum Voelen, Sint-Annastraat 7, 9810 Eke-Nazareth

Eéndaagse workshop:
– zondag 13/09/2020 van 9u30 tot 17u30

Prijs: 55,00 euro

Locatie: Centrum Voelen, Sint-Annastraat 7, 9810 Eke-Nazareth

We nemen alle nodige voorzorgsmaatregelen om de workshops veilig ('coronaproof') te laten doorgaan. 

Heb je nog vragen? Aarzel dan zeker niet om met mij contact op te nemen. Mag ook telefonisch op 0472/285 195.

Vooraf inschrijven via onderstaande button of carine@life-quality-coach.be

https://youtu.be/94BJMBBroAY

Heb je interesse, maar passen de data niet voor jou. Laat het me weten. Dan breng ik je op de hoogte wanneer de volgende workshop doorgaat.

Inschrijven