De Spiegel van je Verlangen

Hoe werkt het?

Eerst even dit: woorden dienen in eerste instantie om onze innerlijke ideeën, gevoelens en gedachten met anderen te delen. Ze werken echter niet alleen van binnen naar buiten, maar ook in omgekeerde richting. Zo kan een woord een herinnering of bepaalde gevoelens bij je oproepen, je krijgt plots een inzicht of er komt zomaar een goed idee in je naar boven.

Dit boeiende kenmerk van de menselijke taal en psyché vormt de essentie van de interactieve zelf-resonantie®: een werkwijze waarbij taal toegang geeft tot dat wat verborgen zit op een diepere laag in onszelf.

We vertrekken steeds vanuit een verlangen, geformuleerd in een zin. Bijvoorbeeld: ‘Ik wil innerlijke rust.’, ‘Ik wil vermageren.’, Ik wil een betere relatie met mijn moeder.’ Ik wil meer liefde en verbinding ervaren.’, ‘Ik wil weten wat de pijn in mijn voet me wil vertellen, … alle verlangens zijn welkom. Het zijn de woorden uit deze zin die worden ‘opgesteld’. Dit wil zeggen: er wordt gevraagd aan verschillende personen om te resoneren met deze woorden.

Bij deze opstellingen (resonantieprocessen) maken we gebruik van de interactieve zelf-resonantie® (izr®)-methode. Uitgebreide informatie hierover vind je op het tabblad 'Interactieve Zelf-Resonantie®’ op deze website.

Werken met deze methode in groepen bied je het grote voordeel dat je meerdere mensen gelijktijdig als resonantiepersoon in de ruimte kan neerzetten. Eén voor één nodig je de verschillende resonantiepersonen uit die bij jouw verlangen passen. Samen resoneren zij jouw innerlijke dynamiek, waardoor je ziet wat je graag wilt, maar ook wat je weerhoudt. Je krijgt inzichten in verscholen mogelijkheden en je ervaart welke delen wachten op een ontmoeting met jou.

Workshop: De Spiegel van je Verlangen

Als je inschrijft voor deze ééndaagse workshop kan je vooraf jouw plaats voor een eigen proces reserveren of ervoor kiezen om als resonantiepersoon mee te doen.

Er wordt intensief gewerkt mede doordat het vaak zo is dat enkele deelnemers reeds bekend zijn met de methode. Maar ook als je de methode nog niet kent, ben je van harte welkom. Wat zichtbaar wordt in het proces van anderen, kan inzichten opleveren voor alle aanwezigen.

Wanneer:  nieuwe data verschijnen binnenkort. Wil je graag op de hoogte gebracht worden via mail van zodra ze bekend zijn? Laat het met weten.

Prijzen:

  • met een eigen proces: 65,00 euro 
  • als resonantiepersoon: 35,00 euro

Er is ruimte voor maximum 3 deelnemers met een eigen proces en 10 resonantiepersonen.
Locatie: Centrum Voelen – Sint-Annastraat 7 – 9810 Eke-Nazareth

Vooraf inschrijven via onderstaande button of carine@life-quality-coach.be

Kennis maken met de methode

Zie pagina over Interactieve Zelf-Resonantie®

Vooraf inschrijven via onderstaande button of carine@life-quality-coach.be

Heb je nog vragen? Neem gerust contact op via carine@life-quality-coach.be, 0472/285 195 of onderstaande button. 

Heb je interesse, maar passen de data niet voor jou. Laat het me weten. Dan breng ik je op de hoogte wanneer de volgende workshop doorgaat.

Inschrijven