De Spiegel van je Verlangen

Hoe werkt het?

Eerst even dit: woorden dienen in eerste instantie om onze innerlijke ideeën, gevoelens en gedachten met anderen te delen. Ze werken echter niet alleen van binnen naar buiten, maar ook in omgekeerde richting. Zo kan een woord een herinnering of bepaalde gevoelens bij je oproepen, je krijgt plots een inzicht of er komt zomaar een goed idee in je naar boven.

Dit boeiende kenmerk van de menselijke taal en psyché vormt de essentie van de interactieve zelf-resonantie®: een werkwijze waarbij taal toegang geeft tot dat wat verborgen zit op een diepere laag in onszelf.

In deze werkwijze staat jouw ‘verlangen’ centraal’ en dat nemen we ook letterlijk.

We vertrekken steeds vanuit een verlangen, geformuleerd in een zin. Bijvoorbeeld: ‘Ik wil innerlijke rust.’, ‘Ik wil vermageren.’, Ik wil een betere relatie met mijn moeder.’ Ik wil meer liefde en verbinding ervaren.’, ‘Ik wil weten wat de pijn in mijn voet me wil vertellen, … alle verlangens zijn welkom. Het zijn de woorden uit deze zin die worden ‘opgesteld’. Dit wil zeggen: er wordt gevraagd aan verschillende personen om te resoneren met deze woorden.

Bij deze opstellingen (resonantieprocessen) maken we gebruik van de interactieve zelf-resonantie® (izr®)-methode. Uitgebreide informatie hierover vind je op het tabblad 'Interactieve Zelf-Resonantie®’ op deze website.

Werken met deze methode in groepen bied je het grote voordeel dat je meerdere mensen gelijktijdig als resonantiepersoon in de ruimte kan neerzetten. Eén voor één nodig je ze uit. Samen resoneren zij jouw innerlijke dynamiek, waardoor je ziet wat je graag wilt, maar ook wat je weerhoudt. Je ontmoet jouw delen, gevoelens en drijfveren waardoor je jezelf beter begrijpt.

Mildheid en compassie voor jezelf en anderen zijn daarbij sleutelwoorden.

 

Kennis maken met de methode

Deze ééndaagse workshop is een afwisseling tussen stukjes theorie en izr®-processen (opstellingen van het verlangen).

Wie aan de beurt komt met een eigen proces wordt bepaald door loting (voor degenen die willen). Ook als je deelneemt aan processen van anderen (als resonantiepersoon) of als toeschouwer kan je inzichten verwerven in eigen thema’s en kan het voedend zijn voor jouw persoonlijke ontwikkeling.

Deze ééndaagse workshop gaat door op:

  • 17/10/2020 en op 19/12/2020 van 9u30 tot 17u30

Prijs: 55,00 euro (incl. drank en versnaperingen, lunch zelf mee te brengen)

Locatie: Centrum Voelen, Sint-Annastraat 7, 9810 Eke-Nazareth

In het kader van 'Zomeren in Centrum Voelen' kan je ook al even proeven van deze methode op:
– 12/07 van 9u30 tot 12u30
– 29/07 van 13u30 tot 16u30
– 24/08 van 18u30 tot 21u30
Prijs: 20,00 euro

We nemen alle nodige voorzorgsmaatregelen om de workshops veilig te laten doorgaan. 

De Spiegel van je Verlangen

Deze ééndaagse workshop is voornamelijk gericht op izr®-processen . Bij inschrijving kan je vooraf jouw plaats voor een eigen proces reserveren of ervoor kiezen om als resonantiepersoon mee te doen. Om voldoende tijd en ruimte te kunnen bieden aan alles wat zich aandient, is er plaats voor maximum 4 processen.

Daar waar nodig, zal een theoretisch kader worden geboden zodat de dynamiek van de processen helder is.

Deze ééndaagse workshop gaat door op:

  • 18/10/2020 en op 20/12/2020 van 9u30 tot 17u30

Prijs (incl. drank en versnaperingen, lunch zelf mee te brengen):

Met een eigen proces: 90,00 euro

Als resonantiepersoon: 55,00 euro

De dagen kunnen los van elkaar gevolgd worden.

Als je inschrijft voor twee aaneensluitende dagen (17 en 18/10 of 19 en 20/12) krijg je 10,00 euro korting.

Locatie: Centrum Voelen, Sint-Annastraat 7, 9810 Eke-Nazareth

Voor beide workshops heb je geen enkele ervaring nodig. Als je open en nieuwsgierig aanwezig bent, zal je voelen of deze methode iets voor jou kan betekenen.

Heb je nog vragen? Aarzel dan zeker niet om met mij contact op te nemen.

Vooraf inschrijven via onderstaande button of carine@life-quality-coach.be

Heb je interesse, maar passen de data niet voor jou. Laat het me weten. Dan breng ik je op de hoogte wanneer de volgende workshop doorgaat.

Inschrijven