DE ONTMOETING MET JE kleine ik

In ieder van ons leeft een uniek kind, vertederend kwetsbaar, met grote kennis en wijsheid.

Een klein wezentje met de wil om te leven (soms aanwezig als een klein vlammetje, dan weer als een spuwende vulkaan), dat vreugde en verdriet, geborgenheid en eenzaamheid, blijheid en boosheid heeft gevoeld.

Als negatieve emoties ons als kind overweldigen zorgen onze hersenen er voor dat ze worden afgesplitst zodat we er niet meer aan herinnerd worden. Toch blijven belangrijke gebeurtenissen die tijdens onze kindertijd plaatsvonden en de gevoelens daarover, ons elke dag van ons leven beïnvloeden, zelfs als we ze niet bewust hebben onthouden. Ze zorgen voor negatieve overtuigingen en kunnen in ons volwassen leven weerstand of blokkades opwerpen. Ze kunnen de oorzaak zijn van talloze problemen die we in ons dagelijks leven tegenkomen.

Daarom is het zo belangrijk de tijd te nemen om contact te maken met je innerlijke ik.

Via korte stukjes theorie, oefeningen en opstellingswerk met de Interactieve Zelf-Resonantie methode kan je je kleine ik ontmoeten en koesteren, met alles wat het bij zich draagt. Patronen waarvan je je nu niet bewust bent, kunnen zichtbaar worden. Meer informatie over deze methode vind je op een aparte pagina op deze website.

We creëren een veilige sfeer van openheid, nieuwsgierigheid en zonder oordeel naar onszelf en de ander.

Na deze workshop kan je thuis verder aan de slag met de oefeningen.

Data:   22 en 23 februari 2020   

Waar:  Centrum Voelen, Sint-Annastraat 7, 9810 Eke-Nazareth (bij Gent)

Prijs: 
Met een eigen opstelling: 275,00 euro 
Andere: 225,00 euro – Ook als resonantiepersoon of toeschouwer kan je inzichten krijgen in persoonlijke thema's tijdens opstellingen van andere deelnemers.
(incl. BTW voor particuleren, excl. BTW voor zelfstandigen)
In deze prijs is inbegrepen: syllabus, drank en versnaperingen. Lunch zelf mee te brengen.

Getuigenis:

Ik wil je hartelijk bedanken voor het uiterst boeiende weekend!!! Ik heb er enorm van genoten. Heb nog veel voor de boeg … maar toch voelde het echt erg fijn aan.  Er was voor mij voldoende tijd en ruimte en een grote veiligheid om mijn kleine ik te ontmoeten. Hoewel ze een deeltje van mij is, heb ik haar jaren niet gezien. Jouw aanpak zowel in de praktische oefeningen alsook het theoretische stuk waren een grote eye-opener. Ik ga hier verder mee aan de slag. GS

Wil je graag extra informatie? Aarzel niet om met mij contact op nemen via carine@life-quality-coach.be – gsm 0472/285 195 of onderstaande button.

Schikken deze data je niet? Laat me weten dat je interesse hebt en dan breng ik je op de hoogte zodra de volgende data gekend zijn.

 

Inschrijven