DE ONTMOETING MET JE kleine ik

In ieder van ons leeft een uniek kind, vertederend kwetsbaar, met grote kennis en wijsheid.

Een klein wezentje met de wil om te leven (soms aanwezig als een klein vlammetje, dan weer als een spuwende vulkaan), dat vreugde en verdriet, geborgenheid en eenzaamheid, blijheid en boosheid heeft gevoeld.

Als negatieve emoties ons als kind overweldigen zorgen onze hersenen er voor dat ze worden afgesplitst zodat we er niet meer aan herinnerd worden. Toch blijven belangrijke gebeurtenissen die tijdens onze kindertijd plaatsvonden en de gevoelens daarover, ons elke dag van ons leven beïnvloeden, zelfs als we ze niet bewust hebben onthouden. Ze zorgen voor negatieve overtuigingen en kunnen in ons volwassen leven weerstand of blokkades opwerpen. Ze kunnen de oorzaak zijn van talloze problemen die we in ons dagelijks leven tegenkomen.

Daarom is het zo belangrijk de tijd te nemen om contact te maken met je innerlijke ik.

Via korte stukjes theorie, oefeningen en opstellingswerk kan je je kleine ik ontmoeten en koesteren, met alles wat het bij zich draagt. Patronen waarvan je je nu niet bewust bent, kunnen zichtbaar worden.

We creëren een veilige sfeer van openheid, nieuwsgierigheid en zonder oordeel naar onszelf en de ander.

Na deze workshop kan je thuis verder aan de slag met de oefeningen.

We werken met een kleine groep, zodat er voldoende individuele aandacht kan zijn indien nodig.

Wie aan de beurt komt met een eigen opstelling wordt bepaald door loting en rekening houdend met de beschikbare tijd. Ook als resonantiepersoon of toeschouwer kan je inzichten krijgen in persoonlijke thema's.

Data:   verschijnen binnenkort – laat het me alvast weten als je interesse hebt, dan hou ik je op de hoogte. 

Waar:  Centrum Voelen, Sint-Annastraat 7, 9810 Eke-Nazareth (bij Gent)

Prijs: 175,00 euro (inclusief syllabus, drank en versnaperingen. Lunch zelf mee te brengen.)

Wil je graag extra informatie? Aarzel niet om met mij contact op nemen via carine@life-quality-coach.be – gsm 0472/285 195 of onderstaande button.

Schikken deze data je niet? Laat me weten dat je interesse hebt en dan breng ik je op de hoogte zodra de volgende data gekend zijn.

 

Inschrijven